Christian Tour intra pe segmentul vacantelor de tip city break

Christian Tour a decis sa intre si pe segmentul vacantelor  de tip city break, impulsionat de cererea ridicata din partea romanilor pentru acestea.
In ultimii 5 ani s-a dublat numarul turistilor care, pe langa vacanta de vara rezervata, in general, intr-o statiune de litoral, se relaxeaza si in una-doua vacante scurte, de 2-3 zile, intr-o destinatie europeana.
Produsul city break creat de Christian Tour le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si impacheta singuri vacanta, alegand destinatia, perioada de calatorie, compania aeriana si unitatea de cazare dorita.
Pe lista oraselor din oferta Christian Tour se regasesc, printre altele, Roma, Barcelona, Paris, Londra, Praga, Viena, Milano, Bruxelles, Amsterdam, Florenta, Venetia, Lisabona, Berlin ori Madrid.
Curand, Christian Tour va lansa pe site-ul propriu sectiunea de Experiente, unde utilizatorii vor putea alege si rezerva din peste 100.000 de experiente disponibile in destinatiile de city-break, experiente pe care le furnizeaza platforma Viator, care apartine TripAdvisor. De pilda, turistii vor putea achizitiona tururi culinare la destinatie, croaziere, intrari la muzee etc.

Source: Profit