Christian Tour estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri pentru hotelul din Corfu

Hotelul Kassiopi Resort Corfu, parte a lantului hotelier Memento Hotels detinut de Christian Tour estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 3 mil. EUR, cu 10% mai mari decat in 2017, a declarat Roxana Visan, noul director general al hotelului.

Christian Tour a intrat la inceputul lui 2014 pe piata hoteliera din Grecia, lansand conceptul hotelier Memento Hotels. Kassiopi Resort Corfu a fost preluat in sistem de inchiriere pentru o perioada de 18 ani de la o familie din Corfu, fiind destinat in special familiilor cu copii. si ofera servicii all inclusive.

„Pentru intregul an estimam 55.000 de turisti si un grad de ocupare de aproximativ 85%, la o medie pe sase luni, incepand cu luna mai. Circa 30% din clienti sunt romani, restul vin din Polonia, Marea Britanie, Rusia, Italia si Germania”, a declarat Roxana Visan.

Sapte nopti in plin sezon la hotelul din Corfu ajung la 690 EUR de persoana pentru camerele standard. Pretul include sapte nopti de cazare in regim all inclusive, transport cu avionul, transfer de la aeroport si asistenta turistica in limba romana. Pentru cei care opteaza sa calatoreasca cu autocarul tarifele sunt in jur de 600 EUR/persoana.

Resortul are 107 camere si o capacitate de cazare de aproximativ 350 de persoane.

Christian Tour a investit aproape 1 mil. EUR in renovarea hotelului din Grecia, atat in interiorul camerelor, cat si la exterior, in piscinele pe care le detine.

Din 2018, Memento Hotels apartine de Memento Group Holding din Olanda, holding din care face parte si Christian Tour, asigurand managementul si dezvoltarea lantului hotelier in Spania, Turcia si Romania.
Source: Profit