Christian Tour a lansat programul „First Minute”

Peste 25% dintre romanii care vor pleca vara viitoare in vacante intr-o destinatie de litoral din strainatate isi achizitioneaza sejururile inca din aceasta toamna, pentru a beneficia de reducerile de pana la 45%, potrivit estimarilor agentiei de turism Christian Tour.
Daca in urma cu 5 ani doar 3-5% dintre turistii care plecau vara la mare isi cumparau vacantele inca din toamna anului anterior, numarul acestora creste constant de la an la an.
Agentia a lansat campania „First Minute”, prin care pune la dispozitia turistilor vacante cu reduceri de pana la 45% in statiuni din Grecia, Turcia si Egipt.
Marius Pandel, CEO Christian Tour recomanda turistilor ca rezervarile sa se faca din timp pentru a prinde cele mai bune oferte. Inclusiv in ceea ce priveste pachetele turistice care prevad transport cu autocarul, cei care vor sa prinda un loc in fata trebuie sa isi faca rezervare din vreme.
Pentru a beneficia de reducerile din cadrul programului First Minute, turistii trebuie sa achite un avans de 25 EUR din pretul total al vacantei, urmat de plata in rate a pachetului turistic: 30% pana la 31 ianuarie 2018, 60% pana la 31 martie 2018. Restul sumei trebuie achitat cu 21 de zile inainte de calatorie.
Campania First Minute se desfasoara de la inceputul lunii octombrie pana in noiembrie. 

Source: Profit