Christian Tour a lansat Memento Holidays pentru vacante de familie

Touroperatorul Christian Tour a lansat conceptul de family club care ofera facilitati, personal calificat si raport calitate-pret potrivite pentru vacantele cu familia pentru turistii romani in hoteluri din Bulgaria, Grecia si Turcia.

In urma programului, turistii se vor bucura in sezonul estival de programe speciale de animatie, jocuri si concursuri in limba romana iar pe anumite destinatii copii vor beneficia de transport gratuit sau de gratuitati la cazare, masa, excursii optionale etc.

Anul trecut compania a pus bazele Memento Holidays, cel mai mare grup de turism care isi desfasoara activitatea in Romania si care are capital autohton.

La inceputul sezonului estival operatorul va lansa sistemul mementoholidays.com, care pune on-line, la dispozitie turistilor si a tuturor operatorilor in turism, cazari la peste 100.000 de hoteluri, bilete de avion, sejururi turoperate de partenerii Memento la prima mana.

Din perimetrul in care Memento isi desfasoara activitatea, fac parte companii din sapte tari europene Romania, Bulgaria, Grecia, Cipru, Turcia, Italia si Spania.

Grupul intentioneaza sa isi va extinda activitatea prin deschiderea unor sedii in Antalya, Mallorca si Costa del Sol. Acestea vor functiona ca agentii de incoming pentru respectivele destinatii.

Prin intermediul Memento, Christian Tour a contractat deja aproape 10.000 de turisti straini care isi fac anul acesta vacanta in Romania.

Source: Fin.ro