Cele mai luxoase hoteluri spa din lume in anul 2010

Site-ul finest-spa.com, lider pe segmentul ghiduri online dedicate promovarii celor mai luxoase hoteluri spa din lume, cu o colectie de aproape 500 de hoteluri spa in 70 de tari, a publicat recent clasamentul 100 al celor mai luxoase, confortabile, surprinzatoare si cu personalul cel mai calificat, spa-uri din lume in anul 2010.

Medalia de aur ii revine destinatiei Ayana Resort & Spa – Les Thermes Marins Bali, Indonezia, Fosta Ritz Carlton Bali. Dupa reamenajare, spa-ul actual a castigat mai multe premii la nivel international.

One&Only Spa by ESPA, Maldives at Reethi Rah ofera toate tipurile de masaj specifice Asiei, personalul avand o bogata expertiza in tehnica de masaj Ayurveda.

La Four Seasons Resort Chiang Mai, in Thailanda practicile de ingriire sunt bazate pe ritualuri vechi si pe experienta milenara in masajul thailandez.

Assawan Spa de la etajul 18 al Burj al Arab, Dubai, este un exemplu fascinant de excese orientale, unde confortul si ospitalitatea sunt impinse la maxim.

Pe locul 5 in top, Shambhala at Parrot Cay, situat pe insula tropicala Providenciales din arhipelagul Turks&Caicos, este unul dintre cele mai bine pastrate hoteluri spa din Caraibe.

Source: Horeca Romania