Cele mai costisitoare camere de hotel din lume

Yahoo Travel a realizat o lista cu cele mai scumpe camere de hotel din lume, pentru turistii cu gusturi extravagante.

Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel din Geneva, de 1.679 mp, cu vedere spre lacul Geneva, este una cele mai sigure din lume, avand posibilitatea de a-i urmari pe ceilalti musafiri ai hotelului printr-un sistem TV cu circuit inchis. Tariful 65.000 USD.

Royal Villa, Grand Resort Lagonissi din Atena, cu vedere spre Marea Egee, are mai multe seminee, o piscina interioara si una exterioara, pe o suprafata de 418 mp. De asemenea, sunt la dispozitie un antrenor personal pentru exercitii fizice, un cosmetician pentru tratamente spa, un majordom si un sofer de limuzina. Tariful 45.000 USD.

Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino&Resort din Las Vegas, este amenajata pornind de la stilul de viata promovat de publicatia Playboy, cu un pat rotativ, vedere spre The Strip, un loc special amenajat pentru bronzat si o piscina Playboy. Tariful 30.000 USD.

Ty Warner Penthouse, Hotelul Four Seasons din New York, are 9 camere incorporate si ofera o vedere ampla asupra Manhattan-ului. De asemenea sunt incluse serviciile unui majordom, ale unui terapeut si ale unui sofer personal. Tariful 40.000 USD.

Presidential Suite, Hotelul Ritz-Carlton din Tokyo, are vedere spre doua peisaje deosebite Muntele Fiji si cartierul Roppongi Hills. Tariful 25.000 USD.

The Royal Suite, Hotelul Burj Al Arab din Dubai, cu doua dormitoare, are acces la un lift privat, o mica sala de cinema si o biblioteca. Tariful 22.900 USD.
 
Imperial Suite, Park Hyatt Vendome din Paris, are o baie in stil spa, un living spatios, un birou si o camera pentru servit cina. Tariful 19.000 USD.

Ambassador’s Bure, Wakaya Club&Spa din Fiji, este cea mai mare, 418 mp, din cele 10 casute care alcatuiesc acest complex turistic privat, avand propriul spa, o piscina, hamac si acces privat spre Oceanul Pacific. Tariful 4.900 USD.

Source: Daily Business