Cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din Romania

In perioada februarie 2011 – ianuarie 2013, se desfasoara cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din Romania, “Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania”, finantat de Uniunea Europeana si implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, FNTM. Inscrierile se fac pana pe data de 15 ianuarie 2012.
 
Proiectul, cu un buget total de 5 mil. EUR, se desfasoara in toate regiunile tarii si are ca scop dezvoltarea unei comunitati de antreprenori si manageri de pensiuni turistice care sa beneficieze de instruire, informare si consultanta pentru a-si dezvolta afacerile.

Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta din cadrul acestui proiect se va desfasura pe o perioada de noua luni, februarie 2012 – octombrie 2012 si presupune parcurgerea a cinci module de curs Management turistic, Plan de afacere – Cerere de finantare, Marketing si Promovare, Management Financiar, IT&C.

Ca beneficiu suplimentar participarii la Programul e-Learning, conform parteneriatului in proiect cu Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores, ASAJA Spania, 100 de cursanti inscrisi in proiect vor fi selectionati conform unei proceduri prestabilite pentru a participa la Programul de schimb de experienta in Spania, in perioada august – octombrie 2012.

Diploma obtinuta la absolvire va avea certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural si a Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores – ASAJA Spania.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro.

Source: Horeca Romania