Care este oferta pentru Revelion a hotelurilor de 5 stele din Bucuresti

Hotelurile de lux din Bucuresti se pregatesc pentru sarbatorile de iarna si au anuntat ofertele pentru Revelion.

Cristina Nitu, director de marketing si de relatii publice la hotelul de 5 stele JW Marriott a declarat ca hotelul pune la dispozitie 1.000 de locuri pentru petrecerea de Revelion in restaurantele hotelului, iar pana in prezent s-au rezervat aproape o treime dintre acestea.

De Revelion 2012 hotelul JW Marriott organizeaza patru petreceri in Grand Ballroom, Constanta Ballroom, JW Steakhouse si restaurantul Champions. In primele trei restaurante pretul este de 890 RON/persoana, iar pentru restaurantul Champions pretul este de 450 RON/persoana. Pentru pachetele rezervate pana la sfarsitul lunii noiembrie, hotelul ofera un discount de 10%.

Hotelul Grand Hotel Continental clasificat la 5 stele a rezervat 50% din locurile puse la dispozitie in restaurantul Concerto, respectiv 60 de locuri. Hotelul a scos la vanzare pachete la 170 EUR/persoana, iar persoanele care achizitioneaza pachetul pentru Revelion platesc pe noaptea de cazare 70 EUR pe camera single si 90 EUR pe camera dubla.

Mihaela Staicu, purtatoarea de cuvant a lantului hotelier a declarat ca unitatea mai permite accesul in salile de conferinta pentru grupuri care vor sa faca Revelionul aici.

Hotelul Radisson Blu, clasificat la 5 stele va permite celor care doresc sa petreaca de Revelion in aceasta unitate sa comande a la carte, a declarat Adrian Adam, director de marketing in cadrul unitatii. Nu exista o suma minima si nici maxima pentru cei care aleg meniul a la carte. Cei care nu opteaza pentru meniul a la carte pot alege un meniu dintre cele trei propuse de hotel.

Radisson Blu pune la dispozitie pentru petrecerea de Revelion trei dintre restaurante Le Bistro, Prime Steak and Seafood si Caffe Citta, precum si Bla Lounge Bar. Meniul pentru restaurantul Le Bistro costa 150 RON/persoana, la Caffe Citta costa 200 RON/persoana, iar la Prime Steak and Seafood meniul costa 350 RON/persoana.

Hotelul de 5 stele Crowne Plaza organizeaza mesele festive de Revelion in restaurantele La Veranda si La Brasserie, iar pretul este de 699 RON/persoana. Copiii cu varsta de pana in 6 ani nu trebuie sa plateasca.

La hotelul de 5 stele InterContinental, Revelionul se organizeaza in restaurantul Modigliani care are 120 de locuri, pretul fiind de 495 RON/persoana.

Hotelul Athenee Palace Hilton a anuntat ca va organiza din data de 6 decembrie pranzuri traditionale europene, brunch-uri si petreceri tematice de Craciun la restaurantul Roberto’s, Cafe Athenee si English Bar.

Pretul unui brunch este de 220 RON, inclusiv bauturile si animatia copiilor.

Pe langa petrecerea venetiana din Restaurantul Roberto’s, hotelul va gazdui o petrecere Boutique Club in Cafe Athenee, cu Dj, percutionist si saxofonist si o petrecere disco in English Bar, unde intrarea va fi libera.

Preturile pentru petrecerile de Revelion incep de la 350 RON, inclusiv cazare.

Source: Athenee Palace Hilton Bucuresti