CEDES va elabora un ghid – chestionar pentru testarea satisfactiei clientilor care apeleaza la serviciile hoteliere

Centrul pentru Dezvoltare Sociala, CEDES, din Sighisoara va elaborarea un ghid-chestionar pentru testarea satisfactiei clientilor care apeleaza la serviciile hoteliere. Pentru moment, chestionarul se va aplica doar in zona Sighisoara, insa, pe viitor proiectul ar putea fi extins.

Chestionarul este editat in romana, engleza, germana si franceza iar forma prefinala a chestionarului poate fi vizualizata pe www.cedes.ro iar turistii si hotelierii din tara pot contribui la imbunatatirea lui.

Pentru a atrage turistii sa ramana mai mult de o zi in Sighisoara, fundatia Mihai Eminescu Trust intentioneaza sa dezvolte ecoturismul pe Platoul Breite.

Reprezentantii Fondului Mondial pentru Natura au acceptat ca pe platou, in afara ariei protejate, sa existe locuri de campare pentru turisti.

Fundatia Mihai Eminescu Trust, administratorul rezervatiei de pe Platoul Breite, spera ca proiectele sale de finantare din fonduri europene prin programul Siturile Natura 2000 sa fie acceptate, pentru a putea transforma Sighisoara in capitala medievala europeana.
Source: Wall-Street