CE a lansat cererea de proiecte „Proiectare, implementare, promovare si comercializare de itinerarii de turism accesibil – 2013”

Recent, Comisia Europeana a lansat cererea de proiecte „Proiectare, implementare, promovare si comercializare de itinerarii de turism accesibil – 2013” din cadrul programului Actiune pregatitoare „Turism si accesibilitate pentru toti”.
Pot participa la selectie autoritati publice centrale si locale, companii si IMM-uri, centre de formare, agentii, asociatii patronale, ONG-uri, universitati implicate in activitati de turism, din tarile membre UE.
Beneficiarul trebuie sa actionze in consortiu cu organismele partenere. Parteneriatul trebuie sa cuprinda cel putin 4 IMM-uri implicate in domeniul turismului si cel putin o autoritate publica nationala/ o organizatie nationala pentru turism/ o institutie din administratie publica regionala sau locala/ o retea sau asociatie implicata in domeniu.
IMM-urile trebuie sa aiba cel putin 2 ani de experienta in domeniul turismului. Proiectele pot fi transnationale.
Data limita pentru depunerea aplicatiilor este 22 octombrie 2013, iar bugetul cererii este de 950.000 EUR. Se acorda cofinantari in cuantum de maximum 75% si 125.000 EUR/proiect.

Source: Zi de Zi