Bundetot: un nou brand lansat de Trotter Prim

Omul de afaceri Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill, va deschide in acest an o retea de restaurante fast-food sub brandul Bundetot.

Petrescu a declarat ca pentru a trece peste perioada dificila, s-a schimbat strategia de afaceri. Astfel vor fi mentinute in functiune toate restaurantele existente, insa va fi stopata extinderea acestor retele si compania se va concentra pe un nou brand, de criza, fast-foodurile Bundetot.

Brandul Bundetot urmeaza a fi dezvoltat in cartierele mai aglomerate, dar nu neaparat centrale, dar si in zonele centrale cu trafic sustinut, precum si in provincie in orasele cu potential, de peste 200.000 locuitori. Prima unitate va fi deschisa pe data de 6 februarie in Iris Shopping Center din cartierul Titan.

Pentru prima unitate, care are o suprafata de 330 mp si o capacitate de 300 de locuri, actionarii au investit circa 160.000 EUR. Pentru acest an, se estimeaza ca valoarea investitiilor in brandul Bundetot se va ridica la 600.000 – 800.000 EUR.

In 2008, Trotter Prim a derulat afaceri de 14 milioane EUR, din care Buongiorno a adus circa 2 milioane EUR, iar Caru’ cu bere peste 4,5 milioane EUR. Pentru acest an, se estimeaza o cifra de afaceri asemanatoare celei din 2008, la care se vor adauga circa 2,5 milioane EUR incasarile unitatilor Bundetot.

Source: Ziarul Financiar