Bucurestiul a fost inclus intr-un top al celor mai bune orase pentru generatia millennials

Bucurestiul a fost inclus intr-un top al celor mai bune orase pentru millennials realizat de platforma de cautare de apartamente Nestpick, capitala Romaniei fiind pe locul 98 din 110 in clasamentul general, dar pe pozitia cinci din punctul de vedere al criteriilor legate doar de nevoile esentiale.

Pe primele locuri in topul general, care analizeaza 17 criterii, se afla Berlin, Montreal, Londra, Amsterdam, Toronto, Vancouver, Barcelona, New York, Koln si Manchester, care acopera cel mai bine asteptarile tinerilor cu privire la ecosistemul de startupuri, accesibilitatea locuintelor, toleranta, universitati, preturi si viata de noapte.

Incluzand doar zona de nevoi de baza, Bucurestiul se afla pe locul cinci, primele locuri fiind ocupate de Seul, Taipei, Bangkok si Brno.

Dintre marile metropole, Beijing are cel mai bun rating la criteriul Piata Muncii, New York la cel de Startup, Hong Kong la turism, Guadalajara (Mexic) la locuinte, Bangkok pe mancare, Oslo pe transport, Tokio pe sanatate, Seul la viteza internetului, Londra pe zona de universitati, Berlin ocupa primul loc din punctul de vedere al vietii de noapte, iar Beijingul are cele mai mici preturi la bere.

Source: Ziarul Financiar