Bookingpedia a preluat si hotelul Robinson din Predeal

Administratorii complexului Silver Mountain din Poiana Brasov au semnat o achizitie strategica, preluand hotelul Robinson, aflat vis-a-vis de hotelul Predeal, pe care l-au cumparat recent.
Hotelul Robinson din Predeal este clasificat la 3 stele, are 21 de camere si a fost cumparat de firma Bookingpedia, avandu-i ca actionari pe Andreea Achitei, Iulian Achitei, Bogdan Achitei si Georgiana Tanase.
Bookingpedia este compania care, la finele anului trecut a inchiriat de la BCR 132 de apartamente ramase nevandute in complexul rezidential de lux Silver Mountain din Poiana Brasov si pe care le-a transformat in unitati de cazare de 4 stele. Bookingpedia a cumparat in luna noiembrie 2019 si hotelul Predeal cu 55 de camera.
Fostul hotel Predeal se va numi Elexus Predeal si va fi deschis la 1 iunie 2020, iar hotelul Robinson se va numi Elexus Villa si se va deschide, cel mai probabil, in aceeasi perioada, dupa ce ambele vor fi renovate.
Totodata, Bookingpedia a deschis pe 19 decembrie, la Sinaia, Elexus Apartments, un apart-hotel cu 16 spatii de lux, in centrul statiunii. 

Source: Profit