Blue Air a semnat un parteneriat de code-share cu Blue Panorama

Compania aeriana low-cost Blue Air a semnat un parteneriat de code-share cu operatorul aerian low-cost italian Blue Panorama, parte a Distal Group, in urma caruia va incepe sa opereze, incepand din luna mai, zboruri spre destinatii precum Bangkok, Havana, Palermo, Torino Casele si Lamezia Terme.

Blue Air estimeaza ca cele cinci noi destinatii pe care le va introduce, in urma acestui parteneriat, vor genera venituri de pana la 3 milioane EUR si un numar de 20.000 de pasageri transportati pana in luna mai 2011.

Adrian Ionascu, directorul general al Blue Air, a declarat ca acest parteneriat va duce la o crestere de 4-5% a traficului Blue Air in relatia cu Italia.

Preturile biletelor pentru Havana pornesc de la 370 EUR pe segment pentru perioada 10 mai – 28 iunie si 13 septembrie – 30 octombrie, respectiv de la 519 EUR pe segment pentru intervalul 5 iulie – 6 septembrie.

Catre Bangkok zborurile au tarife de la 350 EUR in perioada 13 mai – 28 iunie si 13 septembrie – 30 octombrie, respectiv 500 EUR pentru perioada 5 iulie – 6 septembrie.

In plus, colaborarea cu Distal Group va oferi accesul companiei Blue Air la vanzarea de bilete prin GDS (Global Distribution System), sistem care va oferi o mai buna penetrare a ofertelor companiei pe piata internationala.

In 2009, Carpatair a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 65 milioane EUR, in scadere cu 20% fata de 2008.

Source: 9AM