Blue Air a lansat programul de iarna

Compania aeriana low-cost Blue Air a lansat programul de iarna, cu destinatiile Spania, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda, celelalte destinatii urmand sa fie anuntate ulterior.

Biletele au fost puse in vanzare din data de 14 iulie, la preturi incepand de la 19,99 EUR cu TVA si taxe de aeroport incluse, pentru un segment.

Blue Air opereaza in prezent pe 50 de rute europene, in 14 state si detine o flota de 11 aeronave.

Source: Adevarul

Blue Air a lansat programul de iarna

Compania aeriana low-cost Blue Air a lansat programul de iarna, cuprins intre 29 octombrie 2006 – 25 martie 2007, care cuprinde atat preturi exceptionale cat si destinatii noi.

Acest program este inaugurat cu peste 10.000 bilete de avion la pretul de 1 EUR + taxe, biletele fiind disponibile pe site-ul Blue Air, Call Center Blue Air, in cadrul agentiilor proprii Blue Air si al agentiilor partenere in tara si strainatate.

Totodata Blue Air ofera clientilor sai prin programul de fidelitate myBlue Air discounturi substantiale la achizitionarea biletelor si chiar bilete gratuite.

In acest moment Blue Air opereaza din Bucuresti catre Paris, Lyon, Barcelona, Madrid, Valencia, Roma, Torino, Milano, Istanbul, Maastricht, Frankfurt si din Arad catre Valencia si din 29 octombrie va opera spre Valencia si din Targu Mures cu doua frecvente saptamanale.

Compania Blue Air opereaza de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa si in 2005 a transportat peste 240.000 pasageri spre Italia, Spania, Franta, Germania, Olanda, Turcia.
Source: comunicate de presa