Best Western a afiliat hotelul Fantanita Haiducului din Sibiu

Hotelul Fantanita Haiducului din Sibiu, clasificat la 3 stele, a devenit a noua unitate din Romania afiliata lantului Best Western.

Best Western Fantanita Haiducului dispune de 37 de camere, 2 restaurante si baruri, si beneficiaza, in prezent, de know-how-ul si vizibilitatea pe care lantul Best Western le detine la nivel mondial.

In momentul de fata, din portofoliul Best Western in Romania fac parte unitati situate in Cluj, Timisoara, Arad, Constanta si Bucuresti, unde compania intentioneaza sa isi afilieze un nou hotel.

Malin Malineanu, directorul general al Best Western, este de parere ca piata hoteliera din capitala poate sustine inca investitiile in hoteluri, fiind necesare in continuare cateva mii de camere pentru a asigura necesarul de spatii de cazare.

De asemenea, directorul general al Best Western, estimeaza ca in 2007, hotelurile din Romania afiliate lantului vor inregistra o cifra de afaceri in crestere cu 12% comparativ cu anul  2006.

Reprezentantii companiei au mai precizat, totodata, ca Best Western nu intentioneaza sa investeasca in constructia propriilor hoteluri.

Best Western detine in portofoliu peste 4.100 de hoteluri in peste 80 de tari.

La nivel local, principalii competitori ai Best Western sunt lanturile Golden Tulip si Accor, cu brand-ul Ibis.

Source: Business Standard