Beraria Gambrinus a fost deschisa

In luna martie a acestui an, la parterul hotelului Cismigiu din Capitala s-a deschis beraria Gambrinus, in urma unei investitii de 150.000 EUR.
Beraria, care a fost amenajata cu elemente decorative ce recreeaza atmosfera interbelica, are o capacitate de 150 de persoane, a declarat Alexandra Pop, directorul de marketing al berariei.
Berea este furnizata de producatorul Heineken, nefiind produsa in berarie, doar mancarea este home-made, pregatita in bucataria restaurantului, a precizat Pop.
Investitia in berarie a fost facuta de compania CIRA Total, controlata de Ioan Borzea, care mai detine cluburile Kristal, Maxx din Regie, beraria si pizzeria Maxx.
Beraria Gambrinus a fost deschisa in 1901 de Ion Luca Caragale, in apropierea Teatrului National, aceasta devenind locul de intalnire al politicienilor, oamenilor de afaceri, actorilor si ziaristilor de atunci.

Source: Ziarul Financiar