Bebelusii contribuie la cresterea veniturilor hotelurilor de pe litoral

In prezent, tot mai multe hoteluri scot pe piata oferte pentru familiile cu copii mici. Asa au aparut pachetele numite „saptamana bebe” sau „bebe all inclusive”. Iar pentru linistea tuturor, hotelierii asigura si servicii medicale.
Hotelierii au inteles ca bebelusii le-ar putea umple camerele mai ales in capetele de sezon – atunci cand nu este foarte cald.
Astfel ca, hotelierii pun la dispozitia turistilor patuturi, carucioare sau sterilizatoare pentru biberoane, toate aceste facilitati fiind gratuite. De altfel, ofertele pentru familiile cu bebelusi sunt all inclusive.
Tarifele variaza, in functie de perioada si confortul ales, intre 700 RON/persoana la un hotel de 3 stele si 1.000 RON/persoana, la 5 stele.
De asemenea, hotelurile au o baza de date si cu diferite clinici care functioneaza si pe timpul verii, iar daca parintii nu se pot deplasa cu masina personala, hotelurile le pun la dispozitie o masina cu sofer care sa ii duca la clinica.
Cele mai bune tarife la astfel de hoteluri sunt in lunile iunie si septembrie. Astfel de oferte cresc vanzarile si cu 20%.

Source: InCont.ro