Autobuzele supraetajate au fost reintroduse in circulatie pe ruta turistica Bucharest City Tour

Incepand cu data de 15 mai, in Bucuresti au fost reintroduse in circulatie cele patru autobuze supraetajate, pe linia turistica Bucharest City Tour.
Autobuzele vor circula intre orele 10.00 si 21.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care poate fi parcurs in aproximativ 50 minute si are 14 statii: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei.
Obiectivele turistice aflate pe acest traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si sistem internet wireless gratuit, a precizat RATB.
Calatoriile cu autobuzele Bucharest City Tour vor avea aceleasi tarife, ramase neschimbate de la data inaugurarii liniei, pe 28 iulie 2011. 
Tarifele raman aceleasi ca si in anii trecuti, respectiv 25 RON pentru adulti si 10 RON pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si poate fi cumparat din autobuzele turistice.

Source: Economica