Au inceput programele speciale pentru statiunile balneare

In perioada 25 ianuarie – 30 aprilie se desfasoara programele speciale „O saptamana de refacere” si „Hai la bai” care cuprind pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2, 3 si 4 stele la preturi speciale.
Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear, OPTBR, a declarat ca tarifele au ramas neschimbate in ultimii 4 ani, asta in ciuda cresterilor de preturi la utilitati in aceasta perioada.
Prin programul „O saptamana de refacere” se ofera un pachet de sase nopti de cazare, doua proceduri de tratament pe zi, mic dejun si o consultatie medicala la pretul de 330 RON/persoana la hotelurile de 2 stele si 360 RON la 3 stele. Pentru varianta cu doua mese pe zi turistii vor plati 470 RON pentru 2 stele si 540 RON la 3 stele.
Programul „Hai la bai” include cinci nopti de cazare cu pensiune completa, doua proceduri pe zi, cinci zile de tratament si o consultatie medicala, iar tarifele sunt 625 RON la 2 stele si 750 RON la 3 stele.
Programul „Decada balneara” include 10 zile de sejur cu pensiune completa, minim 7 zile de tratament, doua proceduri pe zi si o consultatie medicala, iar preturile la 2 stele sunt de 710 RON/pachet si la 3 stele tariful este 830 RON.
Programul „Wellness balnear” presupune trei nopti de cazare, doua zile demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna, sala de sport si doua proceduri tip wellness. La un hotel de 3 stele pachetul costa 625 RON, iar la 4 stele 650 RON.
Participa la programe hoteluri din statiunile Amara, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sangeorgiu de Mures, Sinaia, Moneasa si Vatra Dornei.

Source: Daily Business