Au inceput programele speciale in turismul balnear

Organizatia Patronatelor din Turismul Balnear, OPTBR, desfasoara in perioada 25 ianuarie – 30 aprilie programul „O saptamana de refacere” prin care un pachet turistic de sase nopti intr-o camera dubla cu mic dejun costa intre 330 si 360 RON. In pret sunt incluse si doua proceduri pe zi.
Acelasi pachet, insa cu doua mese pe zi costa 470 RON pentru hotelurile de 2 stele si 540 RON pentru cele de 3 stele, potrivit OPTBR.
Un alt program oferit de OPTBR este „Decada balneara” care presupune zece zile de sejur, pensiune completa, minim sapte zile de tratament si doua proceduri pe zi, la pretul de 710 RON/persoana pentru structurile de 2 stele si 830 RON pentru cele de 3 stele.
In cadrul programului „Hai la bai!”, pentru o perioada de sase zile cu pensiune completa, doua proceduri pe zi si cinci zile tratament tariful este de 625 RON, respectiv 750 RON.
Programul „Wellness balnear” include trei nopti de cazare, doua zile de demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna si sala de sport, doua proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere faciala/cosmetica) si costa 625 RON pentru hotelurile de 3 stele si 650 RON pentru cele de 4 stele.
La programe participa unitati de cazare din Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Tusnad, Baile Olanesti, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Geoagiu Bai, Lacu Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sangeorz-Bai, Sinaia, Slanic Moldova, Stana de Vale, Turda, Tusnad si Vatra Dornei.

Source: InCont.ro