Atlassib este interesata de achizitionarea hotelului Victoria din Cluj

Dosarul de prezentare al hotelului Victoria din Cluj, scos la licitatie de RA-APPS, a fost achizitionat de 3 companii, Roses Residential Park, controlata de grupul Tiriac Holding, Vir Company Bucuresti care este reprezentanta din Romania a companiei italiene Cimolai Construzione Metalichi, si compania Atlassib controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea.

Hotelul Victoria este clasificat la 3 stele si dispune de o suprafata construita totala de aproximativ 5.000 mp, 74 de camere, sala de conferinte si restaurant.

Ilie Carabulea a declarat ca, pe langa pretul de 12,5 milioane EUR de la care porneste licitatia, este dispus sa investeasca aproximativ 2 milioane EUR in modernizarea hotelului. De asemenea, in situatia in care va castiga licitatia, omul de afaceri intentioneaza sa afilieze hotelul Victoria lantului international Ramada.
 
Ilie Carabulea mai detine un hotel Ramada in Sibiu, care a necesitat o investitie de 23 milioane EUR si care are, in prezent, un grad de ocupare de aproximativ 70%, pentru perioada urmatoare estimeazandu-se un grad de ocupare de aproximativ 80%.

Pentru 2007, Ilie Carabulea a bugetat un plan de investitii de aproximativ 140 milioane EUR, pentru a patrunde pe mai multe segmente de real estate, rezidential, retail, birouri si hoteluri. Omul de afaceri a precizat ca intentioneaza sa construiasca inca aproximativ 5 hoteluri in Bucuresti, Timisoara, Arad sau Constanta.

Pentru acest an holding-ul Atlassib estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri de 270 milioane EUR, in crestere fata de anul 2006, cand compania a inregistrat incasari de aproximativ 225 milioane EUR.

Source: Business Standard