Athenee Palace Hilton: profit operational de peste 10 milioane EUR, in 2007

Hotelul Athenee Palace Hilton din capitala, clasificat la 5 stele si aflat in proprietatea omului de afaceri George Copos, a inregistrat, in 2007, un profit operational de peste 10 milioane EUR, aferent unor venituri de circa 22 milioane EUR.
 
Profitul operational a inregistrat o crestere de 18,4% pe segmentul de food&bevrage si de 21,6% pe partea de cazare.

Pentru acest an, Athenee Palace Hilton estimeaza un profit mai mare cu 10% decat in 2007, si o crestere a veniturilor de circa 5%.

In 2007, cele doua hoteluri de 5 stele detinute de omule de afaceri George Copos in capitala, Athenee Palace Hilton si Crowne Plaza, au inregistrat venituri de peste 33 milioane EUR, nivelul profitului ridicandu-se la aproximativ 15 milioane EUR.

Anul trecut, hotelul Hilton a derulat investitii de 3,5 milioane USD, care au inclus modernizarea celor 272 de camere si a salilor de conferinte, dar si constructia unor noi spatii de birouri la etajul al 5-lea.

In acest an, se vor investi aproximativ 1,5 milioane USD in tehnologie si cateva sute de mii de dolari pentru pregatirea personalului, a precizat Friedrich W. Niemann, directorul general al unitatii.

Source: Business Standard