Arsenal Park: prima faza a proiectului va fi finalizata in toamna lui 2008

In toamna acestui an, compania Bega Grup, controlata de oamenii de afaceri Marius si Emil Cristescu, va finaliza, la Orastie, prima etapa a investitiei proiectului Arsenal Park, primul complex turistic exclusivist din Romania. Investitia se ridica la 20 milioane EUR si se va desfasura in doua faze.

Primul complex, va fi finalizat in toamna, in urma unei investitii 5 milioane EUR si va dispune de 150 de locuri de cazare, din care o parte va fi destinata turistilor excentrici.
Potrivit lui Marius Cristescu, presedintele grupului, turistii vor putea dormi pe afetul unui tun sau in TAB-uri transformate in dormitoare. De asemenea, vor exista locuri de cazare sub pamant, in tuneluri preluate de la armata.

Al doilea complex hotelier, care va include 25 de vile exclusiviste, va fi unit de primul complex printr-un teren de golf.

Grupul Bega a deschis recent un hotel in Sannicolau, acesta fiind al treilea din portofoliu. Fratii Cristescu mai detin o pensiune in Sinaia si intentioneaza sa mai investeasca intr-un hotel de 4 stele la Sinaia, cu 80 de locuri de cazare.

Source: Business Standard