Aproximativ 90% grad de ocupare de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei si din judetul Brasov

De Revelion, gradul de ocupare al hotelurilor si pensiunilor din Sinaia, Busteni, Predeal si Poiana Brasov, dar si in zona Bran – Moieciu – Fundata a fost in jur de 90%.

In Poiana Brasov au fost ocupate 90-95% din cele aproximativ 3.000 de locuri de cazare in hotelurile din statiune.

La Predeal au petrecut Revelionul aproximativ 10.000 de turisti, locurile din hoteluri si vile fiind ocupate in totalitate.

In Busteni, gradul de ocupare a locurilor de cazare a fost de 85%, aproximativ 3.000 de turisti petrecand Revelionul in aceasta statiune, a declarat Cristian Achim de la Centrul de Informare Turistica Busteni.

In Sinaia au petrecut Revelionul peste 10.000 de turisti, purtatorul de cuvant al Primariei Sinaia, Madalina Rosu, declarand ca locurile de cazare din statiune au fost ocupate in proportie de pana la 100%.

Turistii care au preferat un Revelion la tara, au optat pentru pensiunile si vilele incluse in Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC, cu aproximativ 3.000 de locuri de cazare in judetul Brasov, in localitati precum Bran, Moeciu, Poiana Marului, Rasnov, Zarnesti, Sacele sau Bunesti.

Source: Bloom Biz