Ana Holdings va investi 150 milioane EUR in trei proiecte imobiliare

Compania Ana Holdings, controlata de George Copos, va investi in urmatorii ani 150 milioane EUR in trei proiecte imobiliare in Bucuresti, care vizeaza constructia a doua cladiri de birouri, a doua aparthoteluri si realizarea unui proiect imobiliar langa lacul Straulesti.

Langa hotelul Crowne Plaza vor fi construite doua cladiri de birouri, un nou sediu al grupului Ana, care este deja inchiriat in proportie de 67% si va necesita o investitie de 4 milioane EUR si o cladire de clasa AAA de 37 de etaje, care va fi cea mai inalta cladire din Bucuresti cu 107 m. Investitia este estimata la peste 30 milioane EUR si va fi finantata in proportie de 60-65% din credite bancare, in special BRD.

In zona celor doua hoteluri ale grupului, Crowne Plaza si Hilton, vor fi construite 50, respectiv 37 de aparthoteluri, George Copos apreciind ca acesta este un domeniu care incepe sa se dezvolte foarte bine in Romania.

Cel mai mare proiect anuntat de Ana Holding va fi dezvoltat pe un teren de 80.000 mp din zona lacului Straulesti. Proiectul este estimat la 65 milioane EUR si va fi finantat din imprumuturi bancare.
Source: Ziarul Financiar