Air France KLM: crestere cu 5,5% a numarul de zboruri in sezonul de iarna

Pentru sezonul de iarna 2017-2018, compania aeriana Air France-KLM va opera 52 de noi segmente spre cele mai solicitate destinatii ale grupului. Astfel, pasagerii companiei au la dispozitie cu pana la 5,5% mai multe zboruri, comparativ cu anul anterior. Extinderea vizeaza in principal zborurile lung curier, cu o crestere de 4,7%, dar si cele mediu si scurt curier.
Air France opereaza in iarna aceasta doua zboruri noi de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris cu destinatia Chicago (SUA) si Male (Maldive).
KLM opereaza 7 zboruri noi de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam cu destinatia Cartagena (Colombia), Freetown (Sierra Leone), Mauritius, Minneapolis (SUA), Monrovia (Liberia), Mumbai (India) si San Jose (Costa Rica).
Destinatiile-cheie pentru Air France KLM raman cele spre continentul nord-american, prin parteneriatul strategic cu Delta Airlines, spre zona Oceanului Indian si a Caraibelor, dar si Japonia, China si Asia de Sud Est.
Programul de iarna Air France KLM cu plecare din Bucuresti include doua zboruri pe ruta Bucuresti – Amsterdam si retur si doua zboruri pe ruta Bucuresti – Paris si retur.
Grupul aerian continua procesul de imbunatatire a flotei, a produselor si serviciilor prin achizitia a 15 aeronave de tip Boeing 787, pana la sfarsitul sezonului de iarna.
Totodata, pana la finalul sezonului 2017-2018, KLM va dota cu noile cabine World Business Class 53 de aeronave KLM Boeing 747, 777 si 787.
Flota grupului este formata din 534 aeronave, iar reteaua acopera 320 de destinatii din 114 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, si Amsterdam-Schiphol.

Source: Profit

EN RO