Afla care este cea mai scumpa destinatie din Romania

Potrivit indicelui preturilor realizat de motorul de cautare de hoteluri www.trivago.ro, in luna iulie, statiunea Mamaia este cea mai scumpa destinatie din Romania, inregistrand un tarif mediu de cazare de 590 RON/seara, care coincide cu cel din Singapore. 
Mamaia a depasit la pret destinatii precum Miami – 462 RON/seara, Dubai – 493 RON/seara, Hong Kong – 537 RON/seara, Melbourne – 537 RON/seara si Oslo – 568 RON/seara.
In perioada 1 ianuarie – 15 iunie 2014 cea mai cautata destinatie de catre romani a fost statiunea Mamaia cu un procent de 37%, fiind urmata de Bucuresti – 13%, Sibiu – 6,5% si Cluj Napoca – 5,5%.
In ceea ce priveste interesul strainilor fata de destinatiile din Romania, nemtii si italienii sunt cei care inregistreaza cel mai ridicat nivel, cu un procent de cautare de 23,6%, respectiv 13,48%.
Indicele preturilor hoteliere www.trivago.ro arata pretul mediu pe noapte al unei camere duble standard, pentru cele mai populare destinatii din Europa de pe trivago. Pentru realizarea acestor statistici, sunt folosite peste doua milioane de cautari de hoteluri pe zi la nivel mondial, generate de toate cele 45 de platforme internationale de pe trivago.

Source: Business24