Actionarii Grantmetal au aprobat vanzarea unui teren de 1,5 ha din Giulesti. Cumpara Auchan?

Producatorul de tevi si bare Grantmetal din Bucuresti, controlat de omul de afaceri Lucian Mosteanu prin intermediul firmei Euro Inox, a aprobat la inceputul acestei saptamani vanzarea unui teren de 15.600 de metri patrati al fabricii situate in cartierul bucurestean Giulesti.

Potrivit informatiilor ZF, acest teren urmeaza a fi cumparat de reteaua de hipermarketuri Auchan in vederea construirii unui magazin.

Actionarii Grantmetal, firma care este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, au votat cu unanimitate de voturi la inceputul saptamanii trecute “aprobarea vanzãrii urmatoarelor active din proprietatea societatii: teren in suprafata totala de 15.664 mp si hala in suprafata de 6.731 mp situatã pe acest teren”.

In luna noiembrie, reprezentantii Grantmetal spuneau ca au semnat un antecontract cu Auchan pentru vanzarea terenului situat pe Bulevardul Constructorilor, dar tranzactia nu a fost inca parafata.

Auchan detine in Bucureºti doua hipermarketuri, in Titan ºi Militari, si a mai cumparat recent un teren de 2,7 ha al fostei fabrici Tricodava pentru ridicarea unui nou magazin.

Auchan a realizat anul trecut pe piata locala vanzari de 356 mil. euro ºi a mai deschis in acest an magazine în Constanta si Craiova, ajungand la o retea de noua hipermarketuri.

Source: Flux Imobiliar