Accor vizeaza deschiderea a inca doua hoteluri in Bucuresti

Grupul hotelier Accor intentioneaza ca in urmatorii trei-patru ani sa deschida inca doua hoteluri, in partea de nord a Bucurestiului.

Pana in prezent nu au fost stabilite locatiile si nici nu a fost stabilit un buget pentru acest proiect, a declarat Frederik Deman, director de marketing si vanzari al hotelului Novotel Bucarest City Centre. Desi nu au fost stabilite toate detaliile, hotelurile vor fi deschise prin proiecte greenfield iar principalele marci vizate sunt cele de 2 si 3 stele, Formula 1, Etap si Ibis.

Frederik Deman a precizat ca viitoarele proiecte ale grupului francez ar putea reprezenta atat investitii directe, cat si contracte de management.

Reprezentantul Novotel a precizat ca pentru acelasi interval de timp, exista posibilitatea deschiderii unor unitati Etap si Ibis si in afara Bucurestiului, in orasele mari din provincie, cum ar fi Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi sau Sibiu.

Grupul Accor este prezent in Romania din 1994 si opereaza sub contract de management hotelul Sofitel din capitala si trei hoteluri Ibis, doua in Bucuresti si unul in Constanta.

In aceasta toamna a fost inaugurat hotelul Novotel, pentru care Frederik Deman estimeaza un grad de ocupare de aproximativ 65% in 2007 si de 50% pentru sfarsitul acestui an.
Source: Curierul National