Accor intentioneaza sa dezvolte o retea de hoteluri Etap si Ibis in orasele mari din provincie

Directorul general al hotelului Novotel din Bucuresti, clasificat la 4 stele, Phillipe Drivon, considera ca piata hoteliera de 5 stele din capitala este deja ocupata de un numar suficient de hoteluri ce fac parte din lanturile internationale de lux. Phillipe Drivon a mai precizat ca aparitia unor noi hoteluri de 5 stele pe piata bucuresteana depinde foarte mult de dezvoltarea economica a Romaniei insa hotelierii ar trebui sa se orienteze spre aducerea pe piata romaneasca a unor hoteluri din clasa budget.

In conditiile in care tariful unei nopti de cazare in hotelul Novotel este de 270 EUR fara taxe, la hotelurile din clasa budget tariful este de doar 100 EUR/noapte.

Directorul general al hotelului Novotel a declarat ca exista posibilitatea intrarii pe piata locala a hotelurilor Etap si dezvoltarea lantului de hoteluri Ibis, pentru aceasta fiind vizate orasele mari din provincie, Timisoara, Cluj sau Brasov. In prezent in Romania exista trei hoteluri Ibis, doua in Bucuresti si unul in Constanta.
Source: Ziarul Financiar