Accor deschide cinci hoteluri noi la Londra

Lantul hotelier Accor va deschide cinci hoteluri noi sub brandurile Ibis, Novotel, Mercure si All Seasons pe piata din Marea Britanie, trei pana la sfarsitul anului 2010 si inca doua in 2011.

Cele trei hoteluri din acest an sunt Mercure London Bloomsbury, All Seasons London Croydon si All Seasons London Leyton, in urma acordurilor de franciza incheiate saptamana trecuta cu hotelurile Fairview si Euro Hotels.

Celelalte doua hoteluri, a caror deschidere este planificata inaintea Jocurilor Olimpice, sunt Novotel, care va avea 183 de dormitoare si Ibis cu 297 de dormitoare.

Accor intentioneaza sa fructifice deosebita oportunitate pe care piata din Marea Britanie o ofera pentru hotelurile mid-scale si pentru hotelurile economice, a declarat Jean-Jacques Dessors, COO la Accor Marea Britanie si Accor Irlanda.

Prin acordurile de franciza si prin constructiile noi, Accor isi continua planurilor de extindere, avand ca obiectiv adaugarea in portofoliu a inca 800 de hoteluri noi in Europa, pana in 2015.

Lantul hotelier Accor detine in prezent 4.100 de hoteluri in 90 de tari, dintre care 145 de hoteluri sunt in Marea Britanie si Irlanda.

Source: Horeca Romania