ANAT lanseaza programul „Inscrieri timpurii” in luna octombrie

In luna octombrie, Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism, ANAT va lansa programul „Inscrieri timpurii” prin care ofertele turistice vor fi vandute mai ieftin cu pana la 30%.
Presedintele ANAT, Corina Martin a declarat ca in acest an, in premiera, programul „Inscrieri timpurii” va fi lansat in luna octombrie si vor fi vandute vacante in orice perioada a anului si in orice destinatie, inclusiv in Delta Dunarii.
Aceasta a mai precizat ca pachetele turistice „Delta Dunarii pentru toti” si „Croaziere pentru toti” lansate anul trecut nu au avut efectul scontat, motiv pentru care ele vor fi prezentate intr-un nou program.
Presedintele Asociatiei Patronatului din Turism in Delta Dunarii, Daniel Ilusca, a declarat ca cele doua programe initiate pentru dezvoltarea turismului in zona nu sunt compatibile cu cele existente deja si intentioneaza sa initieze programul „Redescopera Delta” care sa inceapa pe data de 15 octombrie.
Ilusca a precizat ca in acest an numarul turistilor a scazut cu circa 20% fata de anul trecut, din cauza preturilor mari influentate in mod decisiv de costul benzinei si in contextul crizei, Delta fiind considerata o destinatie de lux.

Source: Money