ANAT estimeaza 60 milioane RON incasari prin programul „Inscrieri timpurii”

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, estimeaza pentru acest an o dublare a numarului de turisti care isi vor achizitiona vacante prin programul „Inscrieri timpurii” de la agentiile de turism ale asociatiei, a declarat Corina Martin, presedintele ANAT.

De asemenea, Martin estimeaza incasari de aproximativ 60 milioane RON prin intermediul acestui program.

Potrivit ANAT, in 2010 se va dubla numarul participantilor inscrisi in program, pana la aproximativ 400 de agentii de turism si 200 de hoteluri, fata de 105 de hoteluri in 2009.

In prezent sunt inscrise in program 160 de hoteluri, majoritatea clasificate la 3 si 4 stele, dintre care 60% sunt hoteluri de pe litoral.

Corina Martin a precizat ca in acest an turistii care isi vor rezerva vacante prin intermediul programului vor beneficia de reduceri de pana la 30%. In 2009 reducerea medie a fost de 15-20%.

Programul „Inscrieri timpurii” se desfasoara in perioada 1 februarie – 31 martie 2010 si ofera turistilor romani posibilitatea de a achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice cu discounturi pentru orice perioada a anului in mai multe zone din tara.

Source: Bloom Biz