AHA Romania lanseaza doua noi programe din toamna

American Hospitality Academy International Hotel Management Schools, AHA IHMS, este prima institutie de management hotelier din Romania, specializata exclusiv pe formarea manageriala a resurselor umane din industria ospitalitatii.

In acesta toamna, AHA IHMS lanseaza doua noi programe, si anume Postgraduate Diploma in Hospitality & Tourism Management – PGD si Diploma in Culinary Arts – DCA.

Programul Postgraduate Diploma in Hospitality & Tourism Management – PGD este oferit in parteneriat academic cu University Centre Cesar Ritz din Elvetia, iar durata studiilor este de 8 luni.

Predarea se face in sistem online – onsite, ceea ce permite accesul la studii cursantilor din toata tara, fara ca acestia sa se mute la Brasov pe durata studiilor.

Cursurile sunt sustinute de catre profesori universitari din Statele Unite, Elvetia si Romania, precum si de catre manageri de top din industria ospitalitatii din Romania.

Diploma in Culinary Arts – DCA este primul program de acest gen din Romania, propunandu-si sa nu ofere doar o certificare in meseria de bucatar, ci sa se constituie intr-o reala oportunitate de dezvoltare profesionala si personala internationala pentru absolventi.

Programul consta in 9 luni de cursuri si practica full-time in cadrul scolii si 6 luni practica platita in SUA, Grecia sau Insulele Caraibe.

Source: AHA Romania