AFI Europe a inceput constructia primei cladiri de birouri de langa mall-ul din Cotroceni

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, proprietarul mall-ului din Cotroceni, a început construcţia primei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni, amplasat lângă centrul comercial, a cărei finalizare este programată pentru vara anului viitor.
Proiectul va include la final cinci clădiri de birouri de clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de circa 70.000 metri pătrați.
AFI Business 1, prima fază de construcție a proiectului, va avea o suprafaţă construită de aproape 14.000 metri pătrați din care suprafața închiriabilă va fi de aproximativ 11.000 de metri pătraţi distribuți pe 10 etaje şi va dispune de 173 de locuri de parcare subterane pentru angajaţi, în timp ce clienții și vizitatorii  pot beneficia de parcarea mall-ului aflat în imediata apropiere, care oferă încă 2.500 de locuri disponibile.
Complexul de birouri va fi în directă legătură cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni care va deservi chiriașii parcului de business cu trei agenții bancare, 15 resturante tip fast-food, 6 cafenele, 3 restaurante, o sala de gimnastică cu o suprafață de 2.000 metri pătrați și un hipermarket deschis non-stop.
“În prezent sunt derulate negocieri cu mai mulți parteneri comerciali pentru contractarea unei suprafețe totale de circa 3.000 metri pătrați. Companiile care s-au arătat interesate de noi până acum activează în domeniul financiar și al asigurărilor, software, IT și telecomunicații”, au declarat reprezentanții AFI Europe România.
Compania de consultanţă The Advisers/Knight Frank este agentul exclusiv responsabil de închirierea spaţiilor de birouri aflate în clădirea AFI Business 1.
Source: Flux Imobiliar