A treia unitate andel`s Hotel a fost inaugurata la Berlin

Pe data de 10 martie, dezvoltatorul imobiliar austriac Warimpex si UBM au inaugurat in Berlin cel mai mare proiect hotelier din portofoliu, hotelul andel`s Berlin clasificat la 4 stele superior. Managementul hotelului este asigurat de Vienna International Hotelmanagement AG. Warimpex si UBM mai au un hotel in Germania

Franz Jurkowitsch, CEO in cadrul companiei Warimpex, a declarat ca prin intermediul noului hotel din Berlin, compania continua succesul hotelurilor deschise sub brandul andel`s in Praga si Cracovia. Nu in ultimul rand, Jurkowitsch considera ca, datorita dezvoltarii continue a segmentului de conferinte, hotelul va avea un succes garantat in Berlin.

andel`s Hotel Berlin a necesitat o investitie de 80 milioane EUR, are 557 de camere, un centru de conferinte de 3.800 mp, o sala de evenimente de 570 mp, un bar la etajul 14 care ofera o panorama superba a Berlinului, un spatiu de 550 mp pentru wellness si un restaurant a-la-carte. 

Hotelul dispune de un lift pentru transportul autoturismelor in subsolul unitatii, fiind primul hotel care dispune de o asemenea facilitate.

In luna iunie a acestui an, va mai fi deschis un hotel andel`s in Lodz, in Polonia.

Source: Vienna International Hotelmanagement AG