A inceput programul „Zile gratuite de vacanta”

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a lansat programul „Zile gratuite de vacanta” 2013, ce se desfasoara exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, in perioada 19 iunie – 15 iulie 2013 si 15 august – 31 august 2013.
Programul include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul „platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7!”.
Programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct, prin intermediul hotelurilor.

Source: HoReCa

A inceput programul „Zile gratuite de vacanta”

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, a lansat programul  „Zile gratuite de vacanta” care se desfasoara in perioada 15 iunie – 15 iulie si 15 – 31 august.
Programul este disponibil exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, fiind acordate zile gratuite de vacanta dupa modelul platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7.
La editiile precedente, programul a reusit sa atraga zeci de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane de traditie, precum si sute de agentii de turism din toate judetele tarii.
“Zile gratuite de vacanta” face parte din proiectul “Vacanta in tara mea” – editia 2012.
In primele cinci luni ale acestui an, vanzarile de vacante pe litoral efectuate prin intermediul agentiilor de turism au inregistrat cresteri de aproximativ 20%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit ANAT.

Source: Amos News