A inceput programul „O saptamana la munte”

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR, si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, lanseaza in perioada 2 noiembrie – 19 decembrie a XII-a editie a programului special „O saptamana la munte”.
Un sejur de 5 nopti fara servicii de masa la un hotel, vila sau cabana de 2 stele costa 161 RON/sejur, la 3 stele costa 259 RON si la 4 stele sejurul costa 368 RON/sejur.
Copiii pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate (maxim 2 copii).
De asemenea, programul este promovat si in Republica Moldova. Sejururile putand fi achizitionate de la agentiile membre ale Asociatiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR.

Source: Capital

A inceput programul „O saptamana la munte”

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism au lansat programul „O saptamana la munte” care se va derula in perioada 9 februarie – 28 martie.
Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti si sunt cu pana la 50% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada.
Un sejur de cinci nopti de cazare, fara servicii de masa, costa:
– la hotel, vila, cabana de 2 stele -161 RON/persoana
– la hotel, vila, cabana 3 stele – 259 RON/persoana
– la hotel, vila 4 stele – 368 RON/persoana.
Pana in prezent s-au inscris in program 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispozitie aproape 700 de locuri pe serie.

Source: Daily Business

A inceput programul „O saptamana la munte”

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT au lansat cea de-a X-a editie a Programului Special „O saptamana la munte”, care se desfasoara in perioada  14 aprilie – 14 iunie.
Tarifele practicate raman la fel ca si in anii trecuti, astfel pentru un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, tarifele sunt:
– la hotel, vila, cabana 2 stele – 161 RON/sejur.
– la hotel, vila, cabana 3 stele – 259 RON/sejur.
– la hotel, vila 4 stele – 368 RON/sejur.
Pana in prezent, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 9 serii circa 5.400 de persoane vor putea veni o saptamana la munte.

Source: HoReCa

A inceput programul „O saptamana la munte”

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR impreuna cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT continua si in acest an programul special „O saptamana la munte”, care se desfasoara in perioada 22 octombrie – 21 decembrie 2012.
Durata sejurului este de 5 nopti, iar tarifele sunt pentru un sejur fara mic dejun, incepand de duminica pana vineri si includ TVA. Tarifele pentru o persoana sunt:
– la hotel, vila, cabana clasificate la 2 stele 158 RON/sejur;
– la hotel, vila, cabana clasificate la 3 stele 258 RON/sejur;
– la hotel, vila clasificate la 4 stele 358 RON/sejur.
Tariful este pentru o persoana. Nu se valorifica camere in regim de single.
Lista unitatilor de cazare a fost postata pe pagina agentiei de turism La Piovra Turista.

Source: Curierul National

A inceput programul „O saptamana la munte”

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT, a anuntat lansarea programului „O saptamana la munte 2010”, care se va desfasura in lunile martie si aprilie.

Programul este derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

Un sejur de cinci nopti la un hotel de 2 stele costa 158 RON/persoana, la un hotel de 3 stele tariful este de 258 RON/persoana, iar la un hotel de 4 stele tariful ajunge la 358 RON/persoana. Tarifele nu includ servicii de masa.

In acest program s-au inscris 65 de societati hoteliere, care au pus la dispozitie peste 3.300 de locuri pe serie.

Programul „O saptamana la munte” a mai fost derulat si anul trecut, in perioada 4 octombrie – 18 decembrie 2009, cand au fost puse la dispozitie 15.000 de locuri.

Scopul acestui program este facililitarea accesului la odihna a unui numar mare de persoane si utilizarea mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania.

Source: 9AM

A inceput programul „O saptamana la munte”

Programul „O saptamana la munte” se desfasoara in perioada 4 octombrie – 18 decembrie 2009 si va pune la dispozitie 15.000 locuri, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR.

Pana in prezent, s-au inscris in program 39 societati hoteliere din zona montana care au pus la dispozitie peste 1.350 de locuri pe fiecare din cele 11 serii.

Tarifele pentru un loc intr-un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, variaza intre 158 RON la hotel, vila, pensiune sau cabana de 2 stele si 358 RON la 4 stele.

Potrivit FPTR, biletele pentru acest program au fost puse in vanzare si in agentiile de turism.

Source: 9AM

A inceput programul „O saptamana la munte”

In perioada 1 martie – 30 aprilie se desfasoara programul „O saptamana la munte”, iar pana in prezent, s-au inscris peste 36 de structuri de cazare din zona montana, care au pus la dispozitie peste 1.000 de locuri pe serie.

Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR, estimeaza ca aproximativ 10.000 de turisti vor apela la acest program.

Un sejur dureaza 5 nopti, incepand de duminica pana vineri, iar preturile variaza, in functie de structura de cazare, de la 160 RON pana la aproximativ 360 RON pe sejur.

Source: Adevarul