80% din persoanele care achizitioneaza vacante la pret redus sunt persoanele cu venituri peste medie

Mai mult de 80% dintre cei care cumpara vacante pe litoral cu mult timp inainte, uneori chiar si cu 1 an, pentru a beneficia de discounturile de pana la 60%, sunt persoane cu venituri peste medie, in general proprietari de firme sau manageri, reiese dintr-un studiu efectuat de Litoralulromanesc.ro.
Cel mai repede sunt vandute, astfel, vacantele scumpe early booking, care, chiar si in urma aplicarii reducerilor, costa intre 3.000 si 10.000 RON/familie pe sejur.
Studiul releva ca vacantele pentru anul viitor la mare au inceput sa fie vandute inca din luna august a acestui an. Perioadele cand pot fi cumparate vacante de vara cu cele mai mari reduceri, de pana la 60%, sunt in intervalul august-noiembrie. Discounturile continua in marje de pana la 30% si dupa 1 decembrie si se incheie la finalul lunii martie.
Cei mai multi hotelieri nu scot la vanzare cu reducere mai mult de 30% din locurile de cazare, iar acestea sunt vandute aproape integral pana la finalul lunii martie.
Litoralulromanesc.ro a inregistrat in acest sezon un volum de vanzari de aproximativ 22 mil. EUR,iar prin intermediul agentiei au ajuns in aceasta vara in statiunile romanesti de la Marea Neagra peste 150.000 de turisti.

Source: Profit

Înscrie-te gratuit la RHN
TRIMITE
Închide
EN RO