43 mil. RON deblocati de Guvern pentru finalizarea unor investitii din turism

Executivul a aprobat HG nr. 120/2010 privind Lista cu programele si proiectele de investitii in turism si a surselor de finantare a documentatiilor tehnice si a lucrarilor de executie a programelor si obiectivelor de investitii in turism, precum si pentru aprobarea criteriilor de eligibilitate.
Prin acest document se faciliteaza finantarea unor proiecte de investitii in turism precum si finalizarea obiectivelor de investitii aflate in derulare si a caror finantare a fost intrerupta dupa anul 2013, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, MECRMA.
Ministrul MECTMA , Costin Borc a declarat ca mai multe obiective turistice din Borsec, Govora sau Voineasa si domeniile schiabile din Campulung Moldovenesc, Petrosani si Lupeni (Straja) vor putea fi finalizate pana la sfarsitului anului 2016, odata cu deblocarea sumei de 43 mil. RON.
Vicepremierul a adaugat ca in bugetul ANT au fost transferati la rectificarea bugetara circa 4 mil. RON pentru actiuni de de promovare.

Source: Economica