Accesează maxim 350.000 euro – 85% fonduri europene pentru capital de lucru și investiții

Activezi in domeniul HORECA, transporturi, invatamant?

Accesează 15% din cifra de afaceri pe 2019 pentru capital de lucru, maxim 150.000 euro și intre 50-200.000 euro pentru investiții în achiziție, construire, extindere, modernizare
hotel, restaurant etc. prin Schema de ajutor de stat pentru IMM afectate de pandemia
Covid-19.
Solicitanții de capital de lucru trebuie să fi avut activitatea întreruptă prin ordonanțe
militare în condițiile legii, salariații trimiși în șomaj tehnic sau, după caz, a înregistrat o
diminuare a cifrei de afaceri sau a veniturilor din activitatea curentă cu minim 30% față de aceeași perioadă a anului precedent în una din lunile martie, aprilie sau mai 2020.
Cei care solicita fonduri pentru investiții trebuie sa fi avut profit in unul din anii anteriori și sa mențină timp de 3 ani activitatea curenta.
Întrucât proiectele se vor depune în curând, recomandăm beneficiarilor să își definească proiectele de investiții și să solicite oferte.

Roxana.mircea@fonduri-europene.tel

Descarca detalii de AICI

Despre REI Grup

REI FINANCE ADVISORS și REI INTERNATIONAL, parte a REI Grup, sunt companii specializate în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor de investiții atât prin fonduri europene nerambursabile (Programul Operational Regional, Programul Operational Infrastructura Mare), cât și pe scheme de ajutor de stat (HG 495/2014, HG 807/2014, HG 332/2014, OUG 810).

Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, specialiștii REI Grup se adaptează ușor cerințelor pieței, cunoscând foarte bine mecanismele fondurilor nerambursabile și identifica oportunitățile de obținere de finanțări din surse interne și externe. Aceștia gestionează eficient activitățile proiectelor, relația cu autoritățile publice și pe cea cu companiile private. Echipa REI Grup numără în prezent 15 consultanți, cu o vastă experiență în domeniul atragerii de fonduri nerambursabile pentru companiile cu activitate pe plan local.

REI Grup a reușit cu succes atragerea finanțării pentru peste 250 de proiecte la nivel
național, cu peste 100 de proiecte implementate și o rată de success – lider în domeniu – de 99%. În 2019, REI Grup a înregistrat proiecte aprobate în cuantum de 80 milioane EUR, iar în acest an valoarea proiectelor aprobate va depăși pragul de 200 mil. EUR. Mai multe detalii despre activitatea REI Grup, aici.

EN RO