12 firme si-au manifestat interesul pentru amenajarea bazei sportive din Cozla – Pietricica

12 firme si-au manifestat interesul de a participa la licitatia pentru amenajarea bazei sportive pentru sporturile de iarna, care va include versantii Cozla si Pietricica.

Licitatia pentru amenajarea bazei sportive a fost amanata pana pe 17 martie deoarece este necesara o imbunatatire a termenilor solicitarii facute de catre Primaria Piatra Neamt. Arhitectul sef al municipiului Piatra Neamt, Dan Florea, a declarat ca de curand a primit planul de idei intocmit de expertul austriac si totodata ca a transmis anumite informatii, cum ar fi locul de pornire, statia intermediara si punctul de sosire al instalatiei pe cablu, amenajarea partiilor de schi pentru incepatori si avansati, a uneia pentru sanius si uneia pentru tubing-partie rezervata celor care folosesc anvelope in loc de sanii, participantilor la licitatie. Partiile vor fi dotate cu instalatii nocturne si tunuri de zapada iar partia pentru tubing va fi prevazuta cu suprafata sintetica.

Autoritatile locale au precizat ca amenajarea bazei turistice va fi inceputa in acest an si va fi finalizata in termen de 18 luni.
Source: Financiarul