10 mil. RON pentru proiectul Centru National de Instruire Online adresat functionarilor

Pe data de 15 septembrie, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, au semnat contractul de finantare pentru proiectul Centru National de Instruire Online, depus in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara III – Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public.

Scopul proiectului este acela de a realiza o platforma moderna de formare profesionala si de evaluare a functionarilor publici din minister, care va putea fi folosita si pentru formarea profesionala de baza a personalului care ofera servicii turistice.

Valoarea totala a proiectului este de aproape 10 mil. RON, din care finantarea europeana nerambursabila este de 6,5 mil. RON, iar durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

Materialele vor fi oferite intr-o ordine secventiala si logica, pentru a fi asimilate de functionarii publici in maniera proprie, fara a solicita prezenta directa a acestora intr-o sala de curs si fara a necesita sincronizarea activitatilor aferente.

Examinarea cunostintelor dobandite in urma cursului se va face prin testari online, pe toata perioada anului, astfel incat evaluarea anuala sa fie completa si sa reflecte implicarea functionarilor publici in activitatea ministerului.

 

Source: Daily Business