Livia Gîrboiu, directorul executiv al Crama Gîrboiu, investește în dezvoltarea turismului oenologic prin organizarea circuitelor de vizitare a domeniului, degustări profesionale de vinuri și are planuri pentru construirea unui hotel la cramă. Cu două săli de maturare a vinurilor premium, o sală de degustare și un magazin de desfacere, crama oferă deja servicii premium pentru iubitorii de vin.
“Ne dorim foarte mult să dezvoltăm un hotel la cramă, mai ales în urma cererilor venite din partea clienților noștri. Credem cu tărie că excelența în vin cu care Crama Gîrboiu s-a impus pe piața din România se va reflecta și în domeniul hotelier, pentru că suntem o familie care nu face rabat și nici compromisuri” Livia Gîrboiu.
Crama Gîrboiu este situată in județul Vrancea, satul Dragosloveni, aceasta a obținut recent titlul de „BEST PRODUCER – Cel mai bun producător de vin” în România la Berliner Wein Trophy și Mundus Vini.