Tarom continua implementarea planului de management

Compania aeriana Tarom vine, la sfarsitul primului semestru al acestui an, cu precizari la proiectele importante aflate in derulare si stadiile de implementare ale acestora.
Planul de Management al companiei, aprobat de catre Consiliul de Administratie, avand o durata de 4 ani, contine 28 de puncte de actiune din care 7 ar trebui sa inceapa in 2014.
Restul de 22 de puncte se afla in diferite stadii de implementare ceea ce inseamna ca Tarom se afla pe drumul cel bun in executarea planului in pofida procedurilor administrative birocratice complicate.
Compania a inceput implementarea unui program ce va permite reducerea costurilor cu combustibilul, acest lucru reprezentand pentru o companie aeriana cea mai mare categorie de costuri.
Totodata, sunt in curs de analiza un set de masuri suplimentare in scopul reducerii costurilor si cresterea veniturilor, altele decat cele incluse in planul de management.
Desi numarul de pasageri este in crestere constanta, impactul deplin al actiunilor se va observa numai dupa implementarea completa a planului de management si pe termen mediu.

Source: Romanian Global News

EN RO