Sighisoara a primit premiul „Bijuteria medievala a Romaniei”

Comitetul Stiintific pentru Decernarea Premiilor Turismului Elvetian a anuntat Primaria Sighisoara ca orasul a primit premiul „Bijuteria medievala a Romaniei” la categoria „Destinatie care trebuie descoperita”.

Sighisoara este invitata pentru a-si ridica premiul cu ocazia Targului International Elvetian al Vacantelor, care se va desfasura in perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2009.

Scopul acestui eveniment este sa promoveze un turism de inalta calitate in destinatii care se diferentiaza intre ele prin merite speciale, sa protejeze regiunile naturale si patrimoniul cultural, sa incurajeze competitivitatea si standarde cat mai ridicate ale serviciilor, dar si prezentarea acestora publicului elvetian.

In scrisoarea de instiintare primita de catre primarul Sighisoarei, Dorin Danesan, se specifica faptul ca Sighisoara, ca destinatie premiata, va avea parte de o mare vizibilitate si promovare prin partenerii mass media, deoarece Comitetul stiintific a pregatit un pachet promotional pentru a-i creste vizibilitatea pe teritoriul Elvetiei timp de 1 an.

Premiul asigura, totodata, promisiunea pietelor elvetiene si din Italia de Nord de a promova atractivitatea Sighisoarei.

Source: Money

EN RO