SIF Transilvania contesta licitatia de vanzare a Complexului Neptun

SIF Transilvania, care detine aproximativ 41% din actiunile Olimp Estival 2002, a contestat modul in care s-a desfasurat licitatia organizata de AVAS, pentru vanzarea Complexului Neptun, care a fost achizitionat de compania Grand Plaza Hotel.

Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, a declarat ca in caietul de sarcini era precizat faptul ca este nevoie de doi participanti iar la licitatie a luat parte doar unul singur, drept pentru care comisia de licitatie ar trebui sa ia masuri deoarece nu a fost respectata aceasta conditie.

Sumele obtinute din vanzarea acestui activ ar urma sa fie folosite pentru plata datoriilor societatii si pentru investitii in celelalte active ale societatii Olimp Estival 2002, hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic.

Andrei Mihai Bejenaru, reprezentantul companiei Grand Plaza Hotel, a declarat ca din toamna acestui an, compania intentioneaza sa deruleze investitii majore in modernizarea si extinderea hotelului si, totodata, se intentioneaza sa se mai construiasca o nou aripa hotelului, pentru a dubla numarul de locuri de cazare.
Source: Ziarul Financiar

EN RO