Proiectul IRIDE din Pipera se transforma in IRIDE City

Grupul austriac Immofinanz va incepe constructia a trei cladiri de birouri si un hotel, care vor face parte din proiectul de extindere a parcului de afaceri IRIDE din Pipera. Cele trei cladiri de birouri vor fi conectate intre ele si vor avea o suprafata inchiriabila de circa 38.000 de metri patrati, iar hotelul va avea 11 etaje si 140 de camere. Pe langa aceste 4 cladiri, consortiul doreste sa construiasca si un pasaj subteran care sa lege proiectul IRIDE de statia de metrou Pipera.
In urma acestui proiect, austriecii doresc sa treaca business park-ul printr-un proces de rebranding in urma caruia intreg complexul sa fie redenumit IRIDE City. Noile cladiri vor fi dezvoltate pe un teren de 4 hectare cumparat de Immofinanz in 2007 de la Electronica Bucuresti pentru 16 milioane de euro.
Portofoliul Immofinanz mai cuprinde proiecte ca S-Park din Piata Presei, Victoria Park din Baneasa, Bucharest Corporate Center din Buzesti sau Global Business Center din Politehnica, cladiri de birouri achizitionate in perioada de “boom” imobiliar.

Source: Imobiliare.Net

EN RO