Primul restaurant aerian din Romania va fi lansat in luna mai

In luna mai a acestui an, compania internationala Event in the Sky va lansa in Romania un concept denumit restaurant aerian, care presupune organizarea de evenimente in aer liber pe o platforma la 50 m deasupra solului.

In Romania, compania va fi reprezentata de firma Sky Touring & Events.

Ovidiu Barbier, unul din actionarii companiei Sky Touring & Events, a precizat ca platforma a ajuns deja in Romania si ca, in prezent, poarta discutii cu mai multe hoteluri de lux, dar si cu institutii de cultura pentru organizarea de spectacole.

Barbier estimeaza ca in primul an de activitate va organiza 50 de astfel de evenimente.

Pretul pentru inchirierea platformei si a personalului pentru un eveniment cu 22 de persoane se ridica la 8.900 EUR, dar pachetul, care include si alte servicii, inclusiv de catering, este in medie de 15.000 EUR. Pretul final depinde insa de ceea ce isi doreste clientul.

Restaurantul suspendat va fi amplasat in zone turistice, dar si in marile orase, in functie de solicitarile clientilor.

Conceptul de „restaurant aerian” functioneaza deja in 32 de tari din Europa si in America.

Source: Bloom Biz